FAVORITEBAGS.NL| TASSENMODE VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN  | VOOR ELKE UITDAGING EEN TAS

Eastpak

Favoritebags beschikt over een ruim assortiment Eastpak tassen . Wij hebben Eastpak schoudertassen, Eastpak rugtassen, Eastpak Heuptassen en nog veel meer. Bij besteding van € 47,- eur aan Eastpak tassen verzenden wij de artikelen gratis.

Sorteer:
Toon:
Eastpak

Eastpak, ook wel bekend als de meest bekende rugzak ter wereld, wordt vaak herkend aan haar stoere stijl en functionaliteit. Het begon allemaal lang geleden, toen de tassen geproduceerd werden speciaal bestemd voor het Amerikaanse leger. Later begonnen steeds meer Amerikaanse studenten de gebruikte tassen over te nemen. De Eastpak tassen werden steeds meer afgestemd op studenten en functioneerden uiteindelijk als de perfecte schooltas. Iets waar Eastpack nog steeds mee uitblinkt.

Eastpak Rugtassen

Naast de welbekende rugtassen, produceert Eastpak ook bagagetassen, -koffers en accessoires in allerlei soorten en maten. De rugzak is een echte klassieker, maar gaat wel mee in de ontwikkelingen binnen de markt. Regelmatig verschijnen er weer nieuwe rugzakken met betere materialen en/of andere kleuren en printjes. Bij al deze tassen blijft kwaliteit het hoogtepunt: alle tassen zijn gemaakt van ijzersterke materialen. Eastpak vindt de juiste balans tussen stijl, gebruiksgemak en prijs/kwaliteit verhouding. De tassen zijn op verschillende doelgroepen afgestemd. Voor onder andere reislustigen, studenten maar ook voor de zakenman of zakenvrouw is altijd wat beschikbaar. Voor iedereen wat wils.

Eastpak "Built to resist"

Eastpak hanteert de slogan: “built to resist,” ofwel gebouwd om te weerstaan. Het merk is uitgegroeid tot waarschijnlijk het meest verkochte model ter wereld met een garantie van 30 (!) jaar. Zoekt u een kwalitatieve, functionele tas afgestemd op uw stijl/gebruiksgemak? Kijk dan eens binnen ons assortiment en vindt de tas die bij u past!


partners