FAVORITEBAGS.NL| TASSENMODE VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN  | VOOR ELKE UITDAGING EEN TAS

Handschoenen

Naast ons ruime assortiment tassen en koffers beschikken wij ook over een grote verscheidenheid aan handschoenen. Favoritebags.nl heeft onder andere handschoenen van de kwalitatieve merken Roeckl en Laimböck. Bij besteding van meer dan € 47 euro aan Laimbock of Roeckl handschoenen verzenden wij deze geheel gratis.

Sorteer:
Toon:

Geen producten gevonden


Handschoenen

Zoekt u nog heerlijke warme handschoenen voor in de koude periode van het jaar? Bekijk dan eens onze uitgebreide handschoenencollectie. U kunt onder andere kiezen voor zeer warme handschoenen met wol binnenin of chique, leren handschoenen verkrijgbaar in diverse kleuren. We lopen de twee bekendste en meest populaire handschoenenmerken met u langs.

Roeckl handschoenen

Het merk Roeckl is vooral gespecialiseerd in het maken van sporthandschoenen. De handschoenen zijn met de hand gemaakt waarbij alles zeer netjes is afgewerkt met veel oog voor detail. In overleg met topsporters worden er handschoenen op de markt gebracht die zeer comfortabel zijn en afgestemd zijn op het desbetreffende seizoen. De kwaliteit van de handschoenen is hoog doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer, zijde en kasjmier.

Laimböck handschoenen

Voor een breed assortiment handschoenen met als voornaamste doeleinde de kou te weerstaan kunt u eens een kijkje nemen bij onze Laimböck handschoenen. De handschoenen zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor zowel chique, hippe of neutrale handschoenen zijn varianten beschikbaar. De handschoenen zijn gemaakt van sterke materialen en hebben binnenin een goede vulling waardoor gegarandeerd kan worden dat uw handen warm blijven in de koude periodes van het jaar.


partners