FAVORITEBAGS.NL| TASSENMODE VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN  | VOOR ELKE UITDAGING EEN TAS

Paraplu's

Paraplu's van Topmerken als Senz, Samsonite en Knirps vind je bij Favoritebags.nl. Op zoek naar een paraplu met een strak design en oer Hollandse stevigheid, kies dan voor een Senz stormparaplu. Voor lichtgewicht paraplus kunt u uitstekend terecht bij Samsonite. Koopt u voor meer dan € 47 euro aan paraplu's en andere artikelen dan krijgt u de verzending volledig gratis.

Sorteer:
Toon:

Paraplu’s

U herkent vast wel de omstandigheid dat er een stortbui komt net op dat moment dat u de hond wil uitlaten of ergens naartoe wil fietsen. Op zulke momenten komt een paraplu zeker goed van pas. Heeft u een paraplu nodig en zoekt u er een van hoge kwaliteit en waar u jarenlang mee verder kunt? Bekijk dan eens de paraplu’s van de populaire merken Knirps, Senz en Samsonite.

Knirps paraplu's

Voor het meest uitgebreide assortiment paraplu’s moet u bij Knirps zijn. Knirps biedt u veel paraplu’s aan in verschillende soorten en maten. Het begon allemaal zo’n 80 jaar geleden, toen Hans Haupt met het idee kwam om een kleine opvouwbare paraplu te realiseren. De paraplu moest zorgen voor bedieningsgemak en kwaliteit. Gedurende deze jaren tot aan nu is het merk uitgegroeid tot een merk met en breed assortiment waarbij er steeds meer producten aangepast zijn aan de wensen van de klant.

Senz paraplu's

Een ander bekend paraplumerk is Senz. Naast het feit dat deze zogenoemde stormparaplu al veel designprijzen heeft gewonnen, beschermt deze u ook tegen alle weersomstandigheden. De paraplu is in Delft ontworpen en heeft in een paar jaar tijd de hele wereld veroverd. Senz zorgt voor beter zicht voor de klant en is daarbij ook nog eens ontzettend sterk. Er zijn testen gedaan en daar is uit gebleken dat de paraplu bestemd is tegen windsnelheden van 100km per uur! Met een uitgebreid assortiment paraplu’s biedt Senz u verschillende keuzemogelijkheden.

Samsonite paraplu's

Ook Samsonite biedt een aantal paraplu’s aan. Hierbij probeert zij een balans te vinden tussen prijs, kwaliteit, lichtgewicht en design. De paraplu’s van Samsonite hebben een zakelijke uitstraling door de keuze wat betreft het kleurgebruik. De producten zijn gemaakt van verschillende materialen en bevatten voornamelijk blauwtinten.


partners