FAVORITEBAGS.NL| TASSENMODE VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN  | VOOR ELKE UITDAGING EEN TAS

Portemonnees

Favoritebags.nl beschikt over een ruim assortiment hoog kwalitatieve portemonnees. Wij bieden alleen portefeuilles van top-merken zoals: Castelijn & Beerens, Secrid, Dakine, Mywallit en The Bridge. Besteld u voor meer dan € 47 euro aan portemonnees bij ons dan betaald u geen verzendkosten.

Sorteer:
Toon:Portefeuilles

Bijna alle portefeuilles van FavoriteBags zijn gemaakt van zuiver leder en zijn afkomstig van bekende merken als Castelijn & Beerens, The Bridge, HJ de Rooy en Tumi. De portefeuilles bevatten verschillende vakjes om allerlei dingen op te bergen als geld, verschillende (betaal)pasjes, een foto, autopapieren en/of andere documenten.

Castelijn & Beerens Portemonnees

Een bekend merk van de portefeuilles is Castelijn & Beerens. De portefeuilles zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en gemakkelijk te onderhouden. Castelijn & Beerens biedt prachtige portefeuilles aan in verschillende soorten en maten.

The Bridge Portemonnees

Bij The Bridge draait vrijwel alles om traditie en vakmanschap. Het topmerk biedt unieke producten aan en heeft een bekende kleur leer, ook wel “14” Marrone genoemd. The Bridge weet hoe het leer moet aanvoelen en waar wel en geen details horen te zitten. Deze extra aandachtspunten maken het merk bijzonder.

H.J. de Rooy Portemonnees

De portefeuilles van H.J. de Rooy zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt kiezen voor vrij eenvoudige portefeuille, maar ook voor een portefeuille waar veel vakjes in zitten waar u onder andere (betaal)pasjes in kwijt kan. Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren beschikbaar van dit merk portefeuille.

Tumi Portemonnees

De portefeuille van dit topmerk is gemaakt van Soft rundleder, een zeer duurzaam en hoogwaardig materiaal. Het heeft een zakelijke, moderne uitstraling en is van topkwaliteit. De portefeuille is als functioneel te beschouwen en is gemakkelijk te onderhouden.


partners