FAVORITEBAGS.NL| TASSENMODE VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN  | VOOR ELKE UITDAGING EEN TAS

Riemen

Riemen koop je Online bij Favoritebags.nl. Wij beschikken over een ruim assortiment riemen, Wij hebben riemen van topmerken als Castelijn & Beerens, The Bridge en Aunts & Uncles en nog veel meer. Riemen van Castelijn & Berens zijn vervaardigd uit kwaliteitsleer. Gratis Verzending bij besteding van €47,- of meer.

Sorteer:
Toon:

Riemen


Waarschijnlijk heeft iedereen wel een riem in de kast liggen. De een zit prettiger dan de ander dus u heeft bewust of onbewust toch een bepaalde voorkeur. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder kleur, lengte en kwaliteit. We lopen drie populaire merken langs om deze verschillen te verduidelijken.

Castelijn & Beerens riemen

Op zoek naar een mooie, stevige riem? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment riemen van Castelijn & Beerens. Het merk biedt onder andere 2-zijdige glad rundleder riemen aan, maar bijvoorbeeld ook riemen van runderleer met lizzard of croco print. Daarnaast zijn de riemen in diverse kleuren beschikbaar en allemaal gemaakt van sterke materialen. Hierdoor hebben zij een zeer hoge kwaliteit.

The Bridge riemen

Bij The Bridge draait alles om traditie en vakmanschap. Het gedetailleerd werken zorgt voor extra aandachtspunten die het merk bijzonder maken. De meeste stoere, praktische riemen van The Bridge hebben een bekende kleur leer, ook wel “14” Marrone genoemd. De riemen zijn van hoge kwaliteit en enkele zijn zelfs multifunctioneel, zoals The Bridge story uomo. Deze riem bevat een extra ritssluiting waarin bijvoorbeeld geld kan worden opgeborgen.

Aunts & Uncles riemen

Voor authentieke en eigenzinnige riemen kunt u het best bij Aunts & Uncles terecht. Het merk is nog maar vijf jaar jong, maar heeft nu al een enorme naamsbekendheid. In Duitsland is Aunts & Uncles zelfs aangekaart als topmerk. De riemen zijn van hoge kwaliteit en hebben een mooie, eigen stijl. Verder zijn zij verkrijgbaar in de kleuren hazelnut en dark brown. partners