FAVORITEBAGS.NL| TASSENMODE VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN  | VOOR ELKE UITDAGING EEN TAS

Secrid

Secrid cardprotectors zijn dé hit van het moment. Voorkom digitaal skimmen, gebroken of kromme pasjes en heb alles eenvoudig bij de hand met een Secrid Cardprotector. Favoritebags biedt verschillende Secrid varianten onder andere de Miniwallet, de slimwallet de twinwallet en de cardslide.

Sorteer:
Toon:

Secrid

Herkent u het volgende probleem? U stopt uw pasjes in uw portemonnee en steekt deze vervolgens in uw broekzak. Gedurende tijd later kijkt u weer in uw portemonnee en veel pasjes zijn krom en/of beschadigd. Dit komt doordat de pasjes een lange tijd onder spanning hebben gestaan en ze kunnen hierdoor gemakkelijk breken. Secrid zorgde voor een einde aan dit probleem.

Secrid Cardprotector

Het begon allemaal in 2009 toen de Cardprotector werd geboren. De Secrid Cardprotector is ervoor gemaakt om uw belangrijkste pasjes te beschermen, waaronder uw ID-kaart, creditcard en bedrijfspasjes. Vervolgens kwam de Miniwallet op de markt. Deze heeft binnenin ook nog ruimte voor onder andere papiergeld, bonnetjes, muntgeld en/of visitekaartjes. De Simwallet, die daarna volgde, lijkt op de Miniwallet. De Simwallet is echter nog dunner dan haar voorganger en bevat geen druksluiting. Ideaal voor in het voorzakje van bijvoorbeeld een colbert. Daarna kwam de Twinwallet. Deze bestaat eigenlijk uit twee Cardprotectors op elkaar in een leren hoes met een druksluiting, waarin zo’n acht tot twaalf pasjes opgeborgen kunnen worden. Ook hier is binnenin ruimte voor papiergeld en dergelijke. Tot slot kwam de Cardslide. Deze heeft een kunststof uitbreiding voor onder andere foto’s en muntgeld. Al deze Secrid producten zijn beveiligd tegen het zogenaamde “skimmen,” ofwel het ongewenst uitlezen van RFID kaarten (zoals de OV-chipkaart, de nieuwste creditcards, et cetera).

Met Secrid veilig en beschermd

Bent u opzoek naar een product dat uw pasjes beschermd en veilig opbergt? Bekijk dan eens onze Secrid producten. Alle producten worden met veel zorg en aandacht gemaakt en zijn gericht op het gebruiksgemak van de klant. Bekijk ons assortiment voor alle keuzemogelijkheden!


partners