FAVORITEBAGS.NL| TASSENMODE VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN  | VOOR ELKE UITDAGING EEN TAS

The Bridge Tassen & Lederwaren

The Bridge is expert op het gebied van zakelijke tassen en lederwaren, Sinds de jaren 60 maakt The Bridge authentieke lederwaren. Tassen van The Bridge zijn vervaardigd uit Top-kwaliteits leer. Wij verzenden The Bridge tassen gratis bij besteding van meer dan € 47,-

Sorteer:
Toon:
The Bridge Luxe Lederwaren

Al sinds 1969 is The Bridge producent van Luxe lederwaren. Het bedrijf begon in 1969 met het produceren van de befaamde tassen in het Italiaanse stadje Scandicci wat aan de poort van mode-stad Florance ligt. De tassen en lederwaren van the bridge zijn vooral bekend vanwege haar karakteristieke stijl. De hoge kwaliteit tassen en lederwaren worden aan de rand van Florence samengesteld op een unieke manier.

The Bridge Tassen

De tassen van The Bridge zijn vervaardigd uit het beste kwaliteitsleer. Dit leer komt alleen van dieren die opgegroeid zijn op het Europese platteland en niet uit andere delen van de wereld. The Bridge kan hierdoor tassen bieden die uit extreem zacht leer vervaardigd zijn. Inmiddels hebben de tassen van The Bridge wereldwijd bekendheid gekeregen. Deze exclusieve lederwaren zijn inmiddels op meer dan 1300 verschillende verkooppunten. Komende jaren wil The Bridge zich ook gaan vestigen in Amerika en China, het bedrijf heeft flinke groeiplannen, kortom we zullen de komende jaren nog veel gaan horen van deze lederwaren fabrikant.

The Bridge bij Favoritebags

Ook Favoritebags.nl heeft een ruim aanbod aan The Bridge tassen en lederwaren. Bij besteding van meer dan € 47 euro aan The Bridge tassen en lederwaren, hoeft u geen verzendkosten te betalen. De tassen en lederwaren van The Bridge zijn perfect voor zakenreizen, business gelegenheden en andere zakelijke evenementen. Met een The Bridge tas kunt u gezien worden.

Bekende Series uit ons The bridge assortiment zijn: The bridge Jade , The bridge Label & The Bridge Today Business

 

 partners