De trendy tassen op dit moment

Iedereen heeft het: een tas! Een tas is een accessoire die gewoon niet gemist kan worden. Of je nou naar werk, school of naar de club gaat. Je hebt altijd wel spullen nodig die je mee moet nemen en dat moet je ergens kwijt. Net zoals dat je een favoriete kledingstuk hebt heb je ook een favoriete tas. Je draagt je favoriete tas waarschijnlijk altijd, in ieder geval op de momenten dat het kan, maar toch heeft ook die tas even rust nodig. Net als dat er van kledingstukken tig verschillende designs, kleuren en stoffen bestaan is dit ook het geval bij tassen. Zo kun je bij About You zoveel verschillende merken en maten tassen vinden. Tassen die passen bij verschillende gelegenheden.

About You

About You is een online bedrijf waar het mogelijk is om kleding en accessoires te kopen. Tassen zijn er in overvloed. Van bekende merken tot niet bekende merken. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Je kunt dus gemakkelijk alle mogelijkheden zien, allemaal verzameld op een plek. Een tip om wat centjes te besparen: gebruik kortingscodes. Omdat About You dus een online bedrijf is, gaan er ook verschillende kortingscodes rond. Op bijvoorbeeld E-kortingscode.nl zie je alle codes mooi gesorteerd staan, zodat je niet verschillende websites af hoeft op zoek naar een geldige kortingscode.

De trend van 2019

Nu je weet waar je op zoek kunt gaan naar een tas willen we je graag op de hoogte stellen van de trend op dit moment. Ten eerste is neon weer helemaal in. Zoals je merkt komt de mode van vroeger altijd weer terug. Met zo’n opvallende tas heb je altijd wel even de aandacht in de ruimte. Een neon tas kun je goed combineren met effen kleding. Om je outfit wat op te fleuren past een neon tas perfect! Ten tweede zijn natuurlijke tassen ook weer helemaal in. Een tas van natuurlijk lijkend materiaal past vrijwel bij alle outfits. Zo kun je naar het strand met zo’n tas maar ook uitgaan. Ten derde is de doorschijnende tas in. Heb je wel eens het gevoel dat je de inhoud van je tas graag wilt showen aan de buitenwereld? Nou dat kan! Met de doorschijnende tas, is het letterlijk zoals de naam zegt, doorschijnend. De tas is net als een raam en af en toe opgefleurd met een rits van een velle kleur.