Waarom een bedrukte tas bijdraagt aan je naamsbekendheid

Ieder bedrijf kent het, het uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten om de naamsbekendheid te vergroten. De naamsbekendheid vergroten is van belang voor veel bedrijven om zo het aan (potentiele) klanten te verhogen en ook de mogelijke omzet een boost te geven. Er zijn echter veel verschillende manieren om de naamsbekendheid te verhogen. Een voorbeeld hiervan is tassen bedrukken.

De reden dat bedrijven een zo hoog mogelijke naamsbekendheid willen is dat ze dan bekender worden bij een (potentiele) doelgroep, dit zorgt er echter weer voor dat de omzet verhoogd wordt. Voor het creƫren en verhogen van naamsbekendheid wordt online marketing en offline marketing toegepast. Voorbeelden van online marketing zijn het toepassen van SEO en SEA. Bij SEO, wat staat voor Search Engine Optimization, gaat het vooral om het afstemmen van jouw website of webshop voor de zoekmachines en andere manieren om jouw bedrijf of instelling bovenaan de zoekmachines te krijgen.

Bij SEA gaat het meer om adverteren op verschillende websites en zoekmachines. Een voorbeeld van offline marketing is het promoten van je logo op jouw verkochte artikelen en op het tasje waar deze inzitten. Dit is echter een goede vorm van free publicity doordat andere mensen die persoon zien lopen met jouw logo op haar tasje. Dit zorgt echter weer voor terugkerende interesse bij het opnieuw zien van het logo.

Een andere manier om meer winst te halen is door een goede online boekhouding.

Een bedrukt tasje effectiever en goedkoper dan je denkt

Een bedrukt tasje is effectief, dat weten we allemaal eigenlijk. Echter is deze ook niet eens zo prijzig. Verschillende webshops, op het internet, staan klaar om tasjes voor jou te maken voor jouw bedrijf of instelling. De tasjes bedrukken is echter niet eens zo duur, hier geldt namelijk hoe hoger het volume hoe lager de kosten per tasje. De uiteindelijke prijs per tasje zal daarom ook lager liggen bij een grote bestelling. Zorg dat jouw logo het werkt doet door tasjes te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld bij YourStyle Promotions, hier kun je van alles laten bedrukken met jouw logo en bedrijfsnaam erop!