De hipste sieraden trends in 2018

Wat zijn de hipste trends qua sieraden in 2018? Hoewel er voortgeborduurd wordt op afgelopen modeseizoenen, brengt 2018 ook weer nieuwe verrassingen. Hieronder worden in het kort de trends voor 2018 samengevat.

Simpel en basic

Ook in 2018 blijft de trend van minimalistische sieraden aanwezig, alles moet het liefst zo simpel mogelijk. Je ziet in het modebeeld dan ook veel simpele ringen en oorbellen, zonder te veel tierlantijntjes en vooral erg basic. Kettingen, armbanden en oorbellen met parels maken een terugkeer naar het modebeeld.

Combineren van sieraden

In het afgelopen modeseizoen werd er al veel met kettingen gecombineerd en ook in 2018 is dit een trend die doorzet. Je kunt je kettingen met meerdere tegelijk dragen, dit zie je ook terug bij armbanden. Het maakt niet uit of het bij elkaar past en ook qua materiaalsamenstelling kun je naar hartenlust je eigen creaties samenstellen. Goud en zilver mixen is ook toegestaan.

Algemene sieraden trends

Sieraden die eruitzien als erfstukken zijn in 2018 erg hip. Denk dan aan vintage sieraden met een oude look die zo van je grootmoeder afkomstig kunnen zijn. Of veel ouder nog, sieraden geïnspireerd op het oude Egypte van de farao’s. Mystieke sieraden, die je gebruiken kunt als talisman. Ook hier is combineren een must. Erg hip wordt het schelpensieraad. Zowel als ketting of armband is een het veel voorkomend mode item in 2018. Het is een teruggrijpen naar de natuur, naar de simpelheid en puurheid. Plastic sieraden maken een opmars in 2018, deze sieraden hebben een chique look, ondanks hun misschien goedkoop uiterlijk. Ook zie je veel sieraden met sleutels erin verwerkt. Qua kleur wordt het in 2018 een allegaartje van alles. Je ziet verschillende kleuren sieraden, die vaak gecombineerd worden.

Oorbellen mode

Wat oorbellen betreft, zie je vooral veel opvallende, grote en lange oorbellen. Het mag zeker opvallen in 2018. Hoe groter, hoe beter. Ook oor bedekkende oorbellen maken een opmars in 2018.

Overzicht: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/trendy-oorbellen-kopen/

Horloge trends

Horloges zijn weer echt in en mogen weer gezien worden. Ze zijn vrij minimalistisch en vaak ook gemaakt van hout. Sowieso zijn houten sieraden een trend in het komende modeseizoen.

Overzicht: https://www.ikbensieraden.nl/horloge-kopen/

Kettingen mode

Handkettingen, jawel, kettingen voor om je handen, zijn veel te zien in 2018. Ze bedekken vaak een groot deel van de hand en worden vaak samen met ringen waar de kettingen aan vast zitten, gedragen. Ook ongewone kettingen worden een trend. Deze kettingen zijn vaak uitzonderlijk groot en van aparte materialen gemaakt, zodat het bijna sculpturen zijn die om je nek hangen.

Al deze super hippe sieraden vind je natuurlijk bij IkBenSieraden.nl. Ongekend grote collectie, gratis verzending en 14 dagen bedenktijd maken dit tot de top sieraden webwinkel van Nederland.