De voorjaarstrends van 2019

De voorjaarstrends van 2019

Het zonnetje begint alweer langzaam door te breken en de mooiere lente dagen komen er eindelijk aan. Niet dat we een hele strenge winter hebben gehad, maar een beetje zon doet iedereen goed. Het voorjaar gaat nu echt van start. Daar horen natuurlijk ook weer bepaalde modetrends bij. In dit artikel gaat het over een aantal trends die je dit voorjaar sowieso terug gaat zien op de zonnige terrasjes.

De eerste trend die we dit voorjaar veel gaan zien is denim. Denim, denim en nog eens denim. De skinny jeans is tegenwoordig niet meer zo hot en happening als vroeger. De mom jeans en de 501 boek van Levi’s zijn veel meer van de tijd, ook een top keuze als je zoekt naar outdoor kleding. Elk meisje moet zo’n heerlijke jeans in haar kast hebben hangen. Voor de jongens zijn bijvoorbeeld de Brax broeken weer een huge go. Deze zitten niet te skinny maar ook niet te wijd. Want dat vinden we bij jongens juist niet leuk meer. Denim broeken zijn op veel plekken te verkrijgbaar, dus wacht niet langer en scoor er een voor in de lente.

Een ander top denim item is een spijkerjasje. Een beetje oversized, zodat die lekker over een dikke trui heen kan. Ook de spijkerjasjes heb je in verschillende kleuren en maten. Ze zijn supermakkelijk te combineren. Ook zit een denimjacket lekker luchtig en is het niet te koud maar ook niet te warm.

Tot slot kan je echt oneindig veel variëren met denim. Zo heb je er tegenwoordig ook leuke jurkjes, bloesjes en zelfs schoenen van. Genoeg keuzes! Laat de warme lente dagen maar komen… wij zijn er klaar voor!