Simpel maar toch fancy kapsel

Het blijft een belangrijk deel van het uiterlijk; een mooie bos haar op je hoofd. Maar af en toe kan het ook best lastig zijn. Want wat moet je nou met je haar als je gewoon een simpel maar toch leuk kapsel wil voor naar school, werk of wat dan ook. In dit artikel ga ik een aantal simpele maar toch fancy kapsels met jullie delen.

Het half opgestoken kapsel. Föhn je haar zoals je altijd doet en maak vervolgens krullen in je haar. Dit hoeven geen hele heftige krullen te zijn, maar gewoon subtiel. Pak boven op je haar een pluk en zet deze vast met een schuifspeldje. Het staat wat nonchalanter wanneer je wat volume in het opzet draait. Voilà! Je bent klaar om de dag te rocken.

Het haar opsteken. Dit is een erg fijne manier omdat je haar uit je gezicht blijft. Ook kan je je haar opsteken op erg veel verschillende manieren. We nemen als voorbeeld de paardenstaart. Het klinkt saai, maar je kunt er zelf iets leuks van maken. Het is belangrijk dat je je haar ondersteboven föhnt. Tegelijkertijd kneed je je haar met je handen. Maak een staart en trek een aantal lossen plukken aan de bovenkant voor extra volume. En klaar!

Een andere leuke look is los haar met volume. Het maakt niet uit of je lang of kort haar hebt, deze look kan bij iedereen. Föhn je haar met een diffuser kop voor de extra volume. Zodra je klaar bent met föhnen is het belangrijk om mousse aan te brengen in je haar. Hou je hoofd ondersteboven en kneed de mousse erin. Kneed daarna in model en je bent klaar! Je zou nog een klipje kunnen vastspelden aan een kant van je haar.

Het kan zijn dat je het toch niet ziet zitten om je haar zelf te doen. In dit geval zou je een bezoekje kunnen brengen aan de dameskapper delft of de kapper delft