Oorbellen voor de man

Heel leuk om te zien is dat de mannen er ook steeds vaker voor kiezen om oorbellen te dragen. Het is een trend die niet meer weg te denken is. Je kunt natuurlijk indruk maken met een hele grote diamant. Dat toont wel echt klasse en is wel de juiste keuze als je een beetje voor de dag wilt komen op een exclusief feest. Maar in het dagelijks leven hoef je iets minder op te vallen en kan je kiezen voor een gewone stud, vaak een stoere, ronde maat die voor mannen vaak in het zwart te vinden is. Kies wel echt voor een mannenmodel, vaak te herkennen aan het ontwerp, de kleur, de uitstraling en het is helemaal hip om dat ook de achterkant van de oorbel mee is genomen in het ontwerp. Het ontwerp van de achterkant van de oorbel komt dan overeen met de voorkant, of vult dit mooi aan. Dus eindelijk geen ouderwets vleugeltje meer, maar een complete look, voor en achter. Oorbellen zonder vleugeltjes zou je veel meer moeten zien.

Shoptip: https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/mannen-oorbellen/

Oorring voor de man
Behalve de stekers of studs voor de man, zijn er ook veel oorbellen te koop die rond om de oorlel heen vallen. Dit type oorbel is meestal van goede kwaliteit omdat er een scharnier in zit verwerkt. Hierdoor valt de oorbel mooi om de lel. De maat van de oorsieraad maakt niet eens zo uit. Een heel dunne ring in het oor kan net zo mooi staan als een wat zwaarder model.

Magnetische oorbellen
Moet je nog even testen of jij wel het type bent voor een of twee oorbellen? Voor de heren zijn hier mooie magnetische oorbellen voor te krijgen. Zo kun je testen of oorbellen je goed staan en kijken wat de reacties zijn van de omgeving.

Spiralen
Wat opvallendere trend voor oormode voor de man zijn de oorbellen, waarvan die door het heen lijken te steken in de vorm van een spiraal of pin. Neem maar eens een kijkje in een webwinkel of etalage van een juwelier, warenhuis of sieradenwinkel om te kijken welk model je aanstaat. Zo is er ook op het gebied van mannenmode voor het oor heel veel te vinden. Voor iedere dag of gelegenheid een passend oorsieraad voor de man.

Andere toffe sieraden voor de heren vind je overigens hier. We kunnen deze partij, Ikbensieraden, aanbevelen omdat de prijzen erg gunstig zijn en daarbij is AfterPay mogelijk, 14 dagen.