Schoenen en tas bij elkaar matchen: tips en tricks

Ga jij op zoek naar een nieuwe tas? Dan is de kans vrij groot dat het belangrijk voor je is dat deze matcht bij je schoenen en natuurlijk ook de rest van je outfit. Althans, als vrouw zijnde. Mannen zijn hier vaak een stukje makkelijker is en kijken daar bijna tot niet naar. Voor vrouwen is dit natuurlijk een heel ander verhaal. Vrouwen dragen namelijk een tas niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar de tas is ook een accessoire. Des te belangrijker dus dat deze matcht met de rest van de outfit en dus ook met de schoenen. Om je een idee te geven hoe jij ervoor kunt zorgen dat je schoenen en tas bij elkaar matchen, hebben we een aantal tips voor je die je hierbij kunnen helpen.

Exact match

Combineren kan op allerlei verschillende manieren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je tas exact te laten matchen bij je schoenen, zodat zelfs de prent identiek is. Hierbij kun je denken aan een zebraprint Tamaris sandalen op Durlinger.com die je hebt gezien met een soortgelijke tas. Uiteraard is het volledig aan jezelf om te bepalen of deze stijl iets voor je is. Wel is het zo dat dit vaak bij een wat formele setting gewenst is en zelfs onderdeel is van vaak een stuk etiquette. 

Gewoon doen!

Matchen lijkt soms eng. Toch is er helemaal niets om je zorgen over te maken. Het fijne aan een tas is, is dat niets goed is en en ook niets fout. Het is en blijft een kwestie van smaak, waardoor het geen enkel probleem is om eens een keer iets geks te proberen. Juist wanneer je ervoor zorgt dat je wat fellere kleuren gebruikt in je tas, zul je zien dat deze er ineens ontzettend uitspring. Superleuk voor bijvoorbeeld een zomeroutfit. Dus ga jij binnenkort nieuwe schoenen kopen, dan is het goed om ook een soortgelijke tas in je achterhoofd te houden, zodat ze deze beide eenvoudig met elkaar kunt matchen. Vind je het toch spannend, dan kun je ook gewoon eerst eens voor je eigen spiegel passen en wat vrienden een foto sturen. Blijkt dat ook zij het een rare combinatie vinden, dan kun je altijd nog veranderen van outfit.